Info Coronavirus

Gezien de situatie van dag tot dag, van uur tot uur verandert, worden alle reizen naar het buitenland momenteel afgeraden door de Belgische overheid. We zijn druk in de weer om alle geboekte reizen voor de komende dagen en weken op te volgen en onze klanten te informeren met betrekking tot de mogelijkheden.

Je reis is bij ons in goede handen, je gezondheid primeert nu en wij stellen alles in het werk om je zo spoedig mogelijk te contacteren. We doen er in elk geval alles aan doen om alle reizen op te volgen in volgorde van urgentie.

Bedankt alvast voor je begrip als je wat geduld moet hebben. Het zijn uitzonderlijke omstandigheden voor ons allemaal.

Voor verdere inlichtingen stuur je best een mailtje naar 2-travel@2-travel.be.

 

Achter gesloten deuren tot en met 30 april 2020

Omdat jouw vakantie ons werk is, hebben we besloten om tot en met 30 april achter gesloten deuren te werken, zodat we met uiterste zorg naar oplossingen kunnen zoeken.

Voorlopig werken we enkel per mail:
2-travel@2-travel.be

 

TUI-vakantie geboekt?

  • TUI heeft pakketreizen en vluchten met TUI fly afgelast t.e.m. 30 april 2020
  • T.e.m. 31 mei 2020 kunt u gebruik maken van de versoepelde omruilgarantie en kunt u uw zomervakantie eenmalig kosteloos omboeken. U kunt de vertrekdatum tot 7 dagen voor vertrek wijzigen naar een later moment, waarbij de afreisdatum voor 31 oktober 2020 moet zijn. Daarnaast kunt u gratis uw bestemming en/of reisgezelschap wijzigen, of een nieuwe vakantie naar keuze boeken.
 

Voor verdere inlichtingen stuur je best een mailtje naar 2-travel@2-travel.be.

 

Updates Reisadvies Buitenlandse Zaken

Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauwgezet op en past zo nodig de reisadviezen aan. Hieronder de link naar de up-to-date mededelingen voor alle landen van de wereld:

 

Bijkomende vragen?

Voor alle bijkomende vragen in verband met het Coronavirus verwijzen wij naar:

Alle Belgen worden aangeraden om hun reis te registreren via www.travellersonline.diplomatie.be