Alaska Cruise met Holland America Line

Alaska Cruise met Holland America Line | 2Travel - Reisbureau Putte

Bekroonde Alaska specialist

Cruisen met de beste in Alaska? Holland America Line wordt consequent bekroond voor hun expertise over deze bestemming. Zowel door reisexperts en cruisepassagiers, als door internationale reismedia en cruise-community’s. De rederij brengt reizigers er dan ook al 75 jaar naartoe. Nog vóór Alaska zelfs een Amerikaanse staat werd.

Arctisch blauwe gletsjers

Van een 7-daagse rondvaart van en naar Seattle of Vancouver, tot een uitgebreid en iconisch programma tot diep in Alaska. Hoe lang je avontuur naar Alaska mag duren, bepaal je zelf. Wat wel vaststaat, is dat het een onvergetelijke belevenis wordt. Overladen met arctisch blauwe gletsjers, onder sneeuw bedolven bergtoppen en bijzonder wildlife.

Inside Passage

Een van grootste hoogtepunten is de Inside Passage. Een beschermd netwerk van schitterende vaarroutes, slingerend langs fjorden en de ruige kust van zuidoostelijk Alaska. Onderweg spot je de wilde dieren van het Noorden waaronder bultruggen, orka’s, Amerikaanse zeearenden en bruine beren.

Toendra wildernistour

Ook Denali Nationaal Park is voor velen een belangrijke reden voor een cruise naar Alaska. Met Holland America Line beleef je het epicentrum van ‘The Last Frontier’ bovendien als geen ander. Tijdens een wildernistour door de toendra bijvoorbeeld kom je oog in oog te staan met beren en elanden.

Of vlieg hoog boven de majestueuze taigabossen en maak een landing op een van Denali’s mooiste gletsjers. Wild van rivierrafting? Een opwindende vaartocht voert je over de Nenana-rivier, een van Alaska’s onstuimigste wilde wateren.

Meer reisinspiratie in ons magazine OpVakantie!

Deze en andere reisreportages lees je in ons inspiratiemagazine OpVakantie!. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg.

Lees inspiratiemagazine OpVakantie! »

Reisaanvraag

Reisplannen bespreken

Bel ons

Bezoek ons

Onze openingsuren

Maandag:
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Dinsdag:
09:30 - 12.30
13:30 - 18:00

Donderdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00

Vrijdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00