Tips en activiteiten voor je citytrip Rome

Colosseum, Forum Romanum en Palatijn tour in kleine groep met Nederlandstalige gids

Zie het beste van wat het Oude Rome te bieden heeft in deze klassieke Colosseum en Forum Romanum tour. Een absolute must! Verken de sites met een Nederlandstalige gids én vermijd lange wachtrijen aan de kassa met skip-the-line tickets. De gids sleept je mee in de verhalen achter de feiten, brengt de ruïnes tot leven en laat je dingen zien die je op eigen houtje makkelijk zou missen.
  • Vanaf € 85 p.p.
  • Inbegrepen: Rondleiding met gids – Skip-the-line tickets – Headsets (vanaf 4 personen)

Rondleiding Vaticaanstad, Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersplein tour in kleine groep met Nederlandstalige gids

Geniet van een rondleiding door Vaticaanstad in een kleine groep met een expert Nederlandstalige gids. Vermijd lange wachtrijen aan de kassa met skip-the-line entree tickets. Je gepassioneerde gids Je gepassioneerde gids heeft elk geheim van de kapel ontrafeld en leert je Michelangelo en het Vaticaan kennen als geen ander.
  • Vanaf € 85 p.p.
  • Inbegrepen: Skip-the-line-tickets – Rondleiding met gids – Headset (zodat je de gids goed kunt horen)

Best of Rome Pass

Bezoek de beste bezienswaardigheden van Rome met één enkele pas voor drie dagen waarmee je lange wachtrijen voor kassa´s over kunt slaan en makkelijk toegang krijgt tot de beste attracties van Rome.
  • Vanaf € 75 p.p.
  • Inbegrepen: Skip-the-line toegang tot het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn – Skip-the-line toegang en tijdslot-reservering voor de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel – Skip-the-line toegang tot de Sint Pietersbasiliek en de pauselijke graftombes – Assistentie van een host – Een 25 minuten durende multimedia-video over het oude Rome op het ontmoetingspunt

Reisaanvraag

Reisplannen bespreken

Bel ons

Bezoek ons

Onze openingsuren

Maandag:
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Dinsdag:
09:30 - 12.30
13:30 - 18:00

Donderdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00

Vrijdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00