Jouw vakantie: pas compleet met een huurauto

Met een huurauto kom je op de leukste plekken, die je ook nog eens op je eigen tempo kan ontdekken. Geen gedoe met lange transfers, dure taxiritjes of bussen die onregelmatig rijden. Op vakantie heb je juist alle vrijheid. Of je nu gaat roadtrippen, relaxen aan het strand, of af en toe de omgeving wil verkennen: een huurauto maakt jouw vakantie compleet.

Graag zelf rondtoeren?

Proef je op vakantie graag de lokale keuken en specialiteiten?  Al die geuren, smaken die je thuis niet hebt … Met een huurauto kan je makkelijk de lokale restaurantjes zelf ontdekken. Je ziet veel meer van de omgeving als je zelf kunt rondtoeren en stoppen waar jij het leuk vindt. Een mooie tocht door de bergen, lekker lunchen met zicht op zee, authentieke dorpjes verkennen, leuke ontmoetingen met locals en genieten van het prachtige uitzicht onderweg. Dat is wat een huurauto zo leuk maakt.

Beste all-inclusive voorwaarden

Maar een auto huren is toch duur? Als je alle kosten op een rijtje zet, kan een huurauto je juist veel besparen. Ben je van plan om excursies te maken, dan heb je de huurauto er snel uit. Reken maar eens uit hoeveel drie excursies voor een gezin van vier kosten. Gemiddeld betaal je 50 euro per persoon, dat kost je dan zo’n 600 euro. Terwijl je voor een huurauto gemiddeld maar 350 euro per week kwijt bent. Reserveer je huurauto op voorhand. Dan kom je vaak voordeliger uit en heb je meer keuze. Bovendien heb je dan geen gedoe met een plaatselijke autoverhuurder over de prijs en bijkomende, onduidelijke verzekeringen.

Sunny Cars huurauto boeken voor je vakantie?

Boek je voor vertrek via autohuurspecialist Sunny Cars, dan zit dat in één keer goed. Geen kleine lettertjes, vage verhalen, onverwachte kosten voor extra verzekeringen of andere toeslagen. Gewoon een heldere prijs met de beste all-inclusive voorwaarden en één nummer dat je 24/7 kunt bellen. Dat rijdt nog aangenamer.
  • Volledig all-inclusive
  • Ruim 8.000 bestemmingen
  • Geen extra verzekeringen
  • Geen verborgen kosten
  • Geen gedoe ter plaatse

Reisaanvraag

Reisplannen bespreken

Bel ons

Bezoek ons

Onze openingsuren

Maandag:
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Dinsdag:
09:30 - 12.30
13:30 - 18:00

Donderdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00

Vrijdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00