Onze favoriete activiteiten voor je citytrip Barcelona

Wat te doen in Barcelona?

Sagrada Familia

De Sagrada Familia is de meest bezochte attractie tijdens een citytrip Barcelona. Bekijk de unieke architectuur van Antoni Gaudí. Download de audiogids-app op je smartphone om meer te weten te komen over de geschiedenis en de concepten achter het ontwerp. Neem als je wilt deel aan een rondleiding met een deskundige gids in een kleine groep.
 • Vanaf € 33 p.p.
 • Inbegrepen: Tickets voor de Sagrada Familia – Audiogids app

Casa Battlo

Casa Batlló is een van de meest karakteristieke modernistische gebouwen van Barcelona. Het gebouw wordt beschouwd als een van de meest creatieve en originele werken van Gaudí. Stap in de wereld van Antonio Gaudí en ontdek dit pareltje, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.
 • Vanaf € 35 p.p.
 • Inbegrepen: Entree Casa Batlló: toegang tot alle bezoekbare verdiepingen en “het Drakendak” – Toegang tot de immersieve ruimte Gaudí Cube – Een intelligente audiogids (beschikbaar in 15 talen)
 

Hop-on-Hop off bus

Zie de topattracties van Barcelona met slechts één ticket! Profiteer van de beste en handigste manier om alle belangrijke bezienswaardigheden en interessante locaties te zien. Bekijk de monumenten en toeristische attracties terwijl je luistert naar de uitgebreide audiogids in 16 talen.
 • Vanaf € 33 p.p.
 • Inbegrepen: Ticket voor twee sightseeing routes (geldig voor één of twee opeenvolgende dagen) – Informatieve gids en audiogids in 16 talen – Boekje met kortingsvoucher – Gratis wifi, met een automatische verbinding

Park Guëll

Doe mee met deze ervaring en ontdek Park Güell, het betoverende wonderland van Antoni Gaudí en verken Barcelona op je eigen gemak met een app met audiogids van de stad. Sla de lange wachtrijen over en ontdek het betoverende paradijs van Gaudí dat wordt gekenmerkt door unieke architectonische meesterwerken midden in de natuur.
 • Vanaf € 15,90 p.p.
 • Inbegrepen: Skip-the-line ticket naar Park Güell, Monumentale Zone – De Casa del Guarda (conciërgewoning) – kosten – Mobiele app voor stadsaudiogidsen in Barcelona – Offline digitale kaarten – Wandelroutes – Gratis wifi-spots
 

La Pedrera

La Pedrera mag niet ontbreken tijdens je citytrip Barcelona. Bezoek Casa Milà voor het open gaat voor het grote publiek. Ontdek alle delen van dit unieke bouwwerk van Antoni Gaudí, inclusief een aantal plekken die niet bij reguliere rondleidingen zijn inbegrepen. Bezichtig het dak, de Espai Gaudí (de zolder), het appartement en de binnenplaatsen
 • Vanaf € 39 p.p.
 • Inbegrepen: Rondleiding met gids
 

Fiets Tapas Tour

Ontdek de oude stad en leer meer over het oude en middeleeuwse Barcelona met de fiets. Onderweg geniet je van een selectie heerlijke tapas, verken je de Gotische wijk met alles wat het te bieden heeft, en ontdek je de stranden en de kustlijn van Barcelona.
 • Vanaf € 36 p.p.
 • Inbegrepen: Groepsbriefing – Fietsverhuur – Gids – 4 tapas per persoon en een drankje (bier, wijn, frisdrank …) – Helmen en kinderzitjes (op aanvraag)

Reisaanvraag

Reisplannen bespreken

Bel ons

Bezoek ons

Onze openingsuren

Maandag:
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Dinsdag:
09:30 - 12.30
13:30 - 18:00

Donderdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00

Vrijdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00