Top 5 Excursies op Tenerife

Wat te doen op Tenerife?

Teide en Masca Tour van Zuid-Tenerife

Op deze exclusieve tocht verken je de mooiste gebieden van Tenerife in het binnenland. In een minibusje met acht zitplaatsen trek je door de wonderlijke landschappen van het Teide National Park, bewondert de panorama’s vanaf talloze uitkijkpunten en bezoek je Masca op de top van de bergkam.
  • Vanaf € 75 p.p.
  • Inbegrepen: Transfer – Gids – Lunch
 

Tenerife Dagtocht met La Laguna en lunch

Stoffig en als de maan in het zuiden, groen en bergachtig in het noorden. Tenerife is een continent op één eiland. Op deze dagtocht wachten je schilderachtige dorpen, adembenemende vergezichten en een wijnproeverij. Je bezoekt UNESCO werelderfgoed La Laguna, stapt een bodega binnen voor een lunch en verkent twee plantages.
  • Vanaf € 83 p.p.
  • Inbegrepen: Transfer – Gids – Lunch – Proeverij van lokale delicatessen
 

Teide By Night

Een onvergetelijke avond sterrenkijken in de ruige landschappen van de Las Cañadas del Teide Nationaalpark op Tenerife wacht je op deze romantische avondtocht. Je ziet de zon ondergaan en de rotsen van dit onwerkelijke landschap verkleuren van roze tot okerkleurig rood. Als eenmaal de duisternis is gevallen wijst een deskundige astronoom je de verschillende constellaties aan terwijl je geniet van een glas Cava.
  • Vanaf € 79 p.p.
  • Inbegrepen: Transfer – Gids – Een glas bubbels
 

Exclusieve Freebird Catamaran Walvissen & Dolfijnen Cruise naar Masca

Zeilen langs de torenhoge vulkanische kust van Tenerife is een relaxte ervaring. En helemaal met deze tocht, want je zit op het zonovergoten dek van een catamaran. Tussen het zwemmen, zonnen en genieten van het landschap door, loop je kans grienden en dolfijnen te zien springen en stoeien in hun natuurlijke omgeving.
  • Vanaf € 51 p.p.
  • Catamarantocht – Lunch – Gids – Reddingsvest
 

La Gomera 4×4 Safari vanaf het zuiden

La Gomera is de onbezongen held van de Canarische Eilanden met zijn eeuwenoude laurierbossen met bruisende beekjes, diepe palmbomenvalleien en zwarte zandstranden. Je neemt de ferry vanaf Tenerife om het groene nationale park van Tenerife te verkennen en spectaculaire rotsformaties te ontdekken op deze 4×4 dagtocht.
  • Vanaf € 130 p.p.
  • Inbegrepen: Chauffeur/gids – Tocht met gids – Ferryticket – 4×4 tour – Lunch

Reisaanvraag

Reisplannen bespreken

Bel ons

Bezoek ons

Onze openingsuren

Maandag:
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Dinsdag:
09:30 - 12.30
13:30 - 18:00

Donderdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00

Vrijdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00