Vakantiehuizen zomer 2022: wees er op tijd bij!

Vakantiehuizen Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Zwitserland ... | 2Travel - Reisbureau Putte

Vakantiehuizen zomer 2022

Vorige zomer was reizen niet zo vanzelfsprekend. Veel klanten herontdekten de vakantiehuisformule, anderen deden dat voor het eerst. In die mate zelfs dat de vakantiewoningen van Interhome in Italië, Frankrijk, Zwitserland en Spanje zo goed als volgeboekt waren. Ook voor de zomer van 2022 wacht je best niet te lang …

Zo is er maar één

Het eigen vakantieritme, de privésfeer, het comfort van huiselijke voorzieningen en het individuele karakter. De troeven van een vakantiewoning zijn echt uniek. Want in tegenstelling tot een hotelkamer, bestaat er van ieder vakantiehuis maar eentje.

Laat je volgende vakantieplannen niet te lang liggen, om zeker te zijn dat het vakantiehuis van je dromen nog beschikbaar is. Zeker voor topvakantiebestemmingen als Italië, Frankrijk, Spanje of de Alpen is dat geen overbodige luxe.

Strenge Zwitserse normen

Kies voor kwaliteit. Een Zwitsers bedrijf als Interhome hanteert dan ook strenge Zwitserse normen voor al hun vakantiehuizen. Bovendien geniet je 24/7 van lokale bijstand en een persoonlijk aanspreekpunt ter plaatse.

Duits eiland Rügen

“De ontdekking meer dan waard”

Eens iets anders dan Spanje, Frankrijk of Italië? Uit persoonlijke ervaring raadt Thibault Van Look van Interhome het Duitse eiland Rügen aan.“Een verborgen parel aan de Duitse Oostzee.”

Jugendstil openluchtmusea

“Ten eerste is er de indrukwekkende natuur”, verklapt Thibault. “Witte zandstranden bezaaid met met krijtrotsen, kliffen en bossen.” Een favoriete vakantiebestemming van Albert Einstein en Sigmund Freud. “Maar ook de notabelen uit het voormalige Pruisen kwamen hier graag op vakantie. Dat kan je nog steeds zien in de badplaatsen Sellin en Binz, allebei een soort jugendstil openluchtmusea.”

Boomkroonpad

Ook voor kinderen is het hier echt plezant, zoals het avonturenpark Karls Erlebnisdorf of het ‘Baumwipfelpfad’. “Een soort houten. kraaiennest van zo’n 80 meter hoog, waar je langs een spiraalvormig boomkroonpad naartoe slingert. Ongelooflijk tof met het gezin.”

Rügen zelf eens ontdekken? Bij Interhome vind je hier ruim 80 vakantiehuizen.

Meer reisinspiratie in ons magazine OpVakantie!

Deze en andere reisreportages lees je in ons inspiratiemagazine OpVakantie!. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg.

Lees inspiratiemagazine OpVakantie! »

Reisaanvraag

Reisplannen bespreken

Bel ons

Bezoek ons

Onze openingsuren

Maandag:
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Dinsdag:
09:30 - 12.30
13:30 - 18:00

Donderdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00

Vrijdag:
09:30 - 12:30
13:30 - 18:00